• Kedvezményes ár

Krause Monto Climtec Munkaállvány I.Magasítás (alkatrész csomag, nem állvány)

710123
Elérhetőség: Raktáron 3 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 3 db.

207 520 Ft 276 682 Ft -69 162 Ft
Adóval együtt

Munkamagasság 5 m
Állómagasság 3 m
Járólap hossza 1,5 m
Járólap szélessége 0,65 m
Garancia 5 év
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Szállítónk
posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Kedd 2024.04.23, reggel 8 és 17 óra között

TÜV minősítéssel, terhelhetősége 200 kg/m² az EN 1004-1 szabványnak megfelelően

A GuardMatic-System korlátkereteinek rögzítése, még a következő járólapszint felhelyezése előtt, gondoskodik a biztonságos felépítésről. A járólapon történő közlekedés során komplett korlátrendszer véd a zuhanás ellen.

Mivel az átlós merevítők a GuardMatic-System részét képezik, a szerelés egyszerű és biztonságos. Szállításnál és tárolásnál a korlátkeretek helytakarékosan összecsukhatók.

Az átlós merevítők innovatív formája lehetővé teszi a járólap felületének maximális kihasználását

A 6 ponton biztosított GuardMatic-System garantálja a maximális stabilitást a magasban

Minden csomag tartalmaz egy járólapot, így a járólapok közti távolság maximum 2 m

Gyorsan, szerszám nélkül felépíthető a forma és erőzáró csatlakozóknak, valamint az egymásba tolható korlátkeret rendszerelemeknek köszönhetően

ClimTec alapállvány az alacsony állványmagasság és a behúzható alaptartók miatt összeszerelt állapotban is problémamentesen tolható át az ajtókon, így a beltéren végzett munkálatok ideális állványa

A V-alakú kitámasztónak köszönhetően megnövelhető az állófelület hossz- és keresztirányban is, így a biztos állás garantált.

A csúszásmentes, bordázott fokok révén biztonságos belső fellépési lehetőség

A ClimTec munkaállvány lépcsők és sarkok esetében is alkalmazható

Munkamagasság
5 m
Állómagasság
3 m
Járólap hossza
1,5 m
Járólap szélessége
0,65 m
Garancia
5 év

A Krause egy német tradicionális vállalat, amely 1900 óta gyárt létrákat és állványokat. A cég magas minőségű termékeiről és innovatív megoldásairól ismert az iparban.

A Krause létrák strapabíró és biztonságos kialakításukról híresek. Az alumíniumból készült létrák könnyűek és könnyen mozgathatóak, de ugyanakkor megbízhatóak és stabilak is. A különböző méretekben elérhető létrák lehetővé teszik, hogy minden feladathoz megtaláljuk a megfelelő létra hosszúságot.

Az állványok terén is kiemelkedő a Krause. A vállalat állványai sokoldalúak és könnyen használhatók. Többfunkciós kialakításuk miatt egyetlen állvánnyal számos feladatot elvégezhetünk, legyen szó belső vagy külső munkáról. Az állványok stabil szerkezetükkel és biztonsági funkcióikkal garantálják a felhasználók biztonságát.

A Krause folyamatosan fejleszti termékeit a piac igényeihez igazodva. Az innovatív megoldások, mint például a könnyedén összecsukható vagy akár teleszkópos létrák, a vállalatot a létraipar élmezőnyében tartják.

Összességében, a Krause márkájú létrák és állványok a megbízhatóság, a biztonság és a funkcionalitás jegyében készülnek. Ha megbízható, könnyen kezelhető és tartós eszközöket keres, akkor a Krause jó választás lehet.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.