• Kedvezményes ár

Krause STABILO JÉGMENTESÍTŐ ÁLLVÁNYRENDSZER DOBOGÓ HOSSZA 12 M

970060
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

3 569 280 Ft 4 461 589 Ft -892 309 Ft
Adóval együtt

 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnerünk
posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Jégmentesítoő állvány rendszer

Minden gépjármûvezetõ felelõs a közlekedésbiztonsági feltételek biztosításáért gépjármûvével kapcsolatban. Minden vállalkozó köteles gépjármûvezetõit ezekrõl tájékoztatni.

A KRESZ-t magában foglaló rendelet 3.§ 1.bekezdésének c. pontja szerint: Aki a közúti közlekedésben részt vesz, köteles úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse. Ennek értelmében, akinek a gépjármûvérõl leesõ hó vagy jég kárt okoz, az szabálysértést követ el.

A Krause egy német tradicionális vállalat, amely 1900 óta gyárt létrákat és állványokat. A cég magas minőségű termékeiről és innovatív megoldásairól ismert az iparban.

A Krause létrák strapabíró és biztonságos kialakításukról híresek. Az alumíniumból készült létrák könnyűek és könnyen mozgathatóak, de ugyanakkor megbízhatóak és stabilak is. A különböző méretekben elérhető létrák lehetővé teszik, hogy minden feladathoz megtaláljuk a megfelelő létra hosszúságot.

Az állványok terén is kiemelkedő a Krause. A vállalat állványai sokoldalúak és könnyen használhatók. Többfunkciós kialakításuk miatt egyetlen állvánnyal számos feladatot elvégezhetünk, legyen szó belső vagy külső munkáról. Az állványok stabil szerkezetükkel és biztonsági funkcióikkal garantálják a felhasználók biztonságát.

A Krause folyamatosan fejleszti termékeit a piac igényeihez igazodva. Az innovatív megoldások, mint például a könnyedén összecsukható vagy akár teleszkópos létrák, a vállalatot a létraipar élmezőnyében tartják.

Összességében, a Krause márkájú létrák és állványok a megbízhatóság, a biztonság és a funkcionalitás jegyében készülnek. Ha megbízható, könnyen kezelhető és tartós eszközöket keres, akkor a Krause jó választás lehet.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.